Norme Coca 2023 - 2024

Sursa adevarul.ro

Cei mai buni pediatri se vor întâlni la Palatul Parlamentului cu prilejul Congresului European de Pediatrie organizat în perioada 7-10 iunie. Evenimentul are loc pentru prima dată în România.

La manifestare vor participa peste 140 de lectori din ţările europene. Evenimentul va începe cu şase cursuri precongres, care vor constitui un bun prilej de a prezenţa în faţă tinerilor medici pediatrii, medici de familie, neonatologi, cele mai noi informaţii în diverse domenii care abordează patologia pediatrică (pneumologie pediatrică, alergologie, imagistică, neurologie pediatrică, medicină de urgenţă).
În programul ştiinţific sunt incluse teme de larg interes care vizează, pe de o parte, îmbunătăţirea stării de sănătate a sugarului, copilului dar şi a adolescentului (creşterea şi dezvoltarea, promovarea alimentaţiei la san, alimentaţia complementară, prevantia bolilor prin vaccinare, etc.) şi, pe de altă parte, vor fi abordate cele mai importante patologii pediatrice, progresele înregistrate în diagnosticul precoce şi terapia modernă a acestora.
 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro