Norme Coca 2023 - 2024

Sursa http://gazetadebistrita.ro

Serviciul Judeţean de Ambulanţă s-a ales cu o plângere penală din partea unui năsăudean, care susţine că, în luna noiembrie 2016, tatăl său a murit cu zile, din cauză că ambulanţa nu a venit la timp pentru a-l transporta de la Spitalul Orăşenesc din Năsăud, la o clinică de specialitate din Cluj Napoca, după ce suferise subit un infarct. Plângerea a fost depusă de George Mihai, în februarie anul acesta, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Năsăud, însă procurorii se pare că nu au mişcat mare lucru în speţă. Documentul este semnat şi de Iftimia Mihai, mama lui George Mihai şi totodată soţia celui decedat.

În plângerea penală, năsăudeanul solicită să fie demarată o anchetă împotriva persoanelor responsabile şi tragerea la răspundere a acestora pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi neglijenţă în serviciu.

Citeste mai departe

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro