DECLARAȚIE PENTRU PRESĂ

Referitoare la VACCINUL ANTI-RABIC

 

“Având în centrul preocupărilor Sănătatea Publică din România, Sanofi Pasteur a decis să accepte furnizarea pe plan local de vaccin VERORAB (vaccin anti-rabic inactivat, pulbere și soluție pentru suspensie injectabilă, pachet de 5 fiole incolore, cu o singură doză de pulbere și 5 fiole de 0,5 ml soluție pentru suspensie injectabilă) în condițiile propuse de către Ministerul Sănătății.

Decizia Sanofi Pasteur s-a bazat pe preocuparea noastră constantă pentru sănătatea publică și pentru sănătatea fiecărui pacient român. Sanofi Pasteur a acționat întotdeauna în conformitate cu legile locale. Confirmăm încă o dată că întreaga documentație de preț pentru vaccinurile Sanofi Pasteur a fost înaintată autorităților locale în deplină conformitate cu legislația și reglementările actuale.

Sanofi Pasteur dorește să reconfirme disponibilitatea stocurilor de vaccin anti-rabic Verorab necesare pentru a satisface cererile spitalelor din România.”

 

 

 

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro