Norme Coca 2023 - 2024

Jurnaliştii TVR Alexandra Bogdan şi Adelin Petrişor au ajuns în judeţul Caraş-Severin. Caravana „Ştirile tale sunt la TVR” s-a oprit într-o localitate de lângă Caransebeş, în a doua săptămână a campaniei care, în decembrie, îi aduce pe reporteri şi prezentatori acasă la telespectatori.

 

Caravana „Ştirile tale sunt la TVR” s-a oprit într-o localitate de lângă Caransebeş, unde oamenii sunt un adevărat exemplu de implicare.

Deşi locuiesc într-o comună cu doar 3.000 de locuitori,  se bucură de servicii sociale şi medicale pe care nu le găseşti de multe ori nici măcar la oraş, în România. Există aici cabinet medical, stomatologic, laborator de analize şi ... un salon de înfrumuseţare.
Departe de a sta cu mâna întinsă, oamenii locului, în mare parte vârstnici, s-au înfrăţit cu belgienii din oraşul Geel. Cu ajutorul lor au transformat vechiul dispensar într-un centru medical modern.

Ioan Suru este coordonatorul şi sufletul centrului. Tot ceea ce localnicii plătesc aici este o cotizaţie anuală de 20 lei. Beneficiază în schimb de serviciile cabinetului de stomotologie, de laboratorul şi cabinetul medical, dar şi de un salon de înfrumuseţare.

Uşa centrului medical e mereu deschisă, iar unii medici vin de 14 ani aici pentru consultaţii.

Primarul se mândreşte că centrul este un model pentru localităţile vecine.

Lasă uşa deschisă, venim la tine!

Ştiriştii TVR au plecat din studio să îşi cunoască publicul. Camerele de filmat îi vor surprinde împreună cu oamenii cărora li se adresează seară de seară laTelejurnalul de la ora 20:00.

Echipa Ştirilor TVR va opri în faţa casei tale pentru a te cunoaşte şi pentru a le vorbi tuturor despre tine, în Telejurnalul de seară!

- See more at: http://stiri.tvr.ro/satul-cu-servicii-sociale-si-medicale-ca-la-oras--caravana-stirilor-a-ajuns-in-caras-severin_38085.html#sthash.fkdthqte.dpuf

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro