Norme Coca 2023 - 2024

Spitalul din care SE FURĂ de la capacele WC-urilor până la clanţele uşilor În Spitalul Clinic de Copii „Sfânta Maria“, săpunul, bateriile de la chivetă şi colacele toaletelor dispar peste noapte.

Angajaţii unităţii medicale dau vina pe aparţinătorii pacienţilor. Vizitatorii şi aparţinătorii bolnavilor îşi însuşesc de la produse de igienă, lenjerie, până la baterii sanitare, colace de la WC-uri şi clanţele uşilor. În unitatea medicală , aproape jumătate dintre saloane au baie proprie, astfel că vizitatorii şi pacienţii pot lua uşor tot ce le cade în mână. Infirmierele au sesizat neregulile la conducerea spitalului, scrie ziaruldeiasi.ro.

Saloanele proaspăt renovate şi modernizate, unde camerele arată ca la hotel, sunt şi ele vandalizate. Pentru asistente, cea mai mare surpriză a fost să vadă cauciucul de la geamul termopan pe post de sârmă, agăţat de geam. A fost scos de aparţinătorii pacienţilor, care şi-au întins rufele pe el.

„Unele persoane care vin şi stau în spital pe perioada internării copiilor pleacă cu tot ce găsesc acasă. Aşa ceva nu este normal şi degeaba investim în unitate pentru a spori confortul pacienţilor dacă alţii vin şi strică. Nu putem angaja acum paznici să colinde saloanele permanent, ci oamenii trebuie să fie mai responsabili“, a declarat dr. Radu Terinte, managerul Spitalului de Copii.

Sursa

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro