Medical Forum Targu Mures 22-23.03.2023

Mai multi medici de familie vasluieni au fost sanctionati de Casa Judeteanã de Asiguri de Sãnãtate, dupã ce, în urma unor controale, au fost gãsite nereguli în ceea ce priveste serviciile medicale raportate.

Autor   Flavius GHIORGHIES  Sursa  vremeanoua.ro

Controalele au avut loc în primele cinci luni ale acestui an, fiind date sanctiuni de peste 16.000 de lei. “În perioada 01.01-2017-31.05.2017 echipa de control a C.A.S. Vaslui a efectuat un numãr de 33 activitãti de control la medicii de familie din judetul Vaslui.

Urmare a verificãrilor efectuate s-au dispus si aprobat un numãr de 98 de mãsuri,respectiv avertismente scrise si s-a imputat suma de 16.481 lei, reprezentând c/v servicii medicale raportate, fãrã respectarea prevederilor legale din contractele încheiate” ne-a declarat Maria Vlasici, directorul CJAS Vaslui.

 

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro