Ministerul Sănatăţii cere demisia şefului Institutului Cantacuzino din Bucuresti după ce zeci de angajaţi au protestat astăzi în faţa clădirii.

Oamenii sunt nemulțumiți pentru că nu și-au primit salariile și spun că nu văd nicio soluție pentru viitor. Reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii au venit să stea de vorbă cu ei.

„Situatia angajatilor e foarte critica. Nu e de azi sau de ieri, ci de cativa ani de cand nu mai producem vaccin, sau mai bine spus il producem si ne spune ca nu e conform normelor. Din 2010,2011 ne-a retras autorizația de funcționare a institutului. Vineri a fost zi de salariu, nu am primit nimic. Azi ni s-a spus ca ni se da 30%, nu am primit nimic... S-a cerut demisia directorului, dar pe langa el ar trebui sa se curățe mai multe persoane din institut”, a spus o angajată.

 

 

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro