Medicul din Statele Unite care a semnat raportul medical al lui Nicuşor Constantinescu are un trecut controversat. Şerban Cocioba a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare, şase luni de arest la domiciliu şi amendat cu 10.000 de dolari pentru luare de mită.

Medicul Șerban Cocioba a recunoscut că a luat mită în schimbul trimiterii unor pacienți înscriși deja în dosarul Medicare să se trateze la o altă unitate medicală. Acest lucru este pedepsit în Statele Unite în conformitate cu legea federală se pedepsește cu închisoarea.

La începutul anilor 90, Șerban Cocioba a completat fals un formular al asociației anti-drog din SUA, motiv pentru care a primit avertisment și o amendă de 10.000 de dolari.

Nicușor Constantinescu va fi citat telefonic

Contestaţia făcută de Nicuşor Constantinescu la măsura arestului preventiv urma să se judece astăzi la Curtea de Apel Bucureşti, dar procesul a fost amânat.

Între timp, Consiliul Judeţean Constanţa a făcut public un nou raport medical, semnat de un medic român din New York, în care se arată că baronul de Constanța nu poate fi transportat. Avocaţii săi spun că nu există nicio urmă de îndoială cu privire la veridicitatea documentelor.

Sursa

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro