Patrick Ekeng a decedat noaptea trecută după ce s-a prăbușit pe teren în timpul meciului Dinamo - Viitorul, iar manevrele de resuscitare nu au avut succes.

UPDATE 13:00

Nu i se va face autopsia azi lui Ekeng, ci luni, pentru că INML nu are program de funcționare în weekend.

În acez caz, s-a făcut excepție pentru a se aduce trupul lui Ekeng, pentru că procurorul de caz s-a implicat și astfel s-a primit acceptul.

Nici soția lui Ekeng nu poate ajunge în București, din cauza unor probleme cu viza, aceasta va încerca să vină mâine sau luni.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Corpul lui Ekeng a fost transportat de la Spitalul de Urgență Floreasca la Inistitutul Național de Medicină Legală, dar situația este una incredibilă.

Mijlocașului camerunez nu i se poate face autopsie, pentru că la INML nu este personal medical suficient. În weekend nu se lucrează.

Astfel, la Institutul Național de Medicină Legală "Mina Minovici" este doar doctorul de gardă, care nu poate face singur o autopsie, informează DolceSport.

Pentru a se face astăzi o autopsie, Dinamo trebuie să facă o cerere specială. În caz contrar, abia luni se va putea afla cauza morții lui Ekeng.

Informațiile de până acum din "cazul Ekeng":

Sursa

Foto GSP

 

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro