10 spagi pe minut! Este recordul unui medic de la Casa de Pensii Caraş-Severin care a fost filmat de procurori în timp ce aduna mita chiar în biroul său. Medicul, care aviza dosarele de pensionare pe caz de boală, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare. Și soția lui a ajuns în atenţia Agenţiei Naţionale de Integritate. Inspectorii au constatat că femeia, de profesie judecător, nu poate să justifice 275 de mii de euro din avere şi au propus confiscarea acestei sume.

Acţiunile ilegale ale medicului au dat peste cap activitatea Casei de Pensii din Caraş-Severin. Peste 2000 de dosare au fost reevaluate.

În urma activităţilor ilegale ale dânsului, constatate de instanţa de judecată, noi aproape doi ani de zile am avut o muncă foarte grea, având în vedere că au fost verificate foarte multe dosare în urma dispunerii unui control. S-au dat foarte multe decizii de debit”, a declarat Dorin Brăila, director al Casei de Pensii din Caraş Severin.

Medicul din Caraş-Severin a fost condamnat anul trecut la trei ani de închisoare. Casa de Pensii i-a desfăcut contractul de muncă.

Şi soţia lui a ajuns în atenţia Agenţiei Naţionale de Integritate. Inspectorii au constatat că femeia, de profesie judecător, nu poate să justifice 275 de mii de euro din avere şi au propus confiscarea acestei sume....citeste mai departe.

Sursa

 

 

 

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro