Norme Coca 2023 - 2024

Peste jumătate dintre pacienţii din Bucureşti au primit, cel puţin o dată, un diagnostic greşit sau un tratament neadecvat, iar 60% dintre ei susţin că au fost nevoiţi să consulte doi sau mai mulţi medici pentru a primi un diagnostic corect, arată un studiu realizat de o clinică privată.

Autor   

Sursa romaniatv.net

„Cercetarea a relevat faptul că peste jumătate dintre pacienţii bucureşteni au primit cel puţin o dată un diagnostic greşit sau un tratament incorect. Mai mult, înainte de a primi un diagnostic corect în cadrul unui serviciu specializat de second opinion, peste 60% dintre respondenţi au consultat doi sau mai mulţi medici pentru patologia de care suferă. Cele mai multe diagnostice greşite au fost primite de pacienţi pentru afecţiuni oncologice, afecţiuni neurologice, afecţiuni endocrinologice şi afecţiuni ale aparatului genital", conform sursei citate.

 

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro