Careers in White International anuntă calendarul pentru a zecea editie a evenimentului dedicat exclusiv cadrelor medicale. Târgul va avea loc în 8 tări europene, începând cu 1 martie.

Careers in White International organizează evenimente în România, din anul 2008, sub denumirea de Cariere în Alb. Editia a zecea va aduce angajatori noi, cu focus sporit pe recrutarea de medici rezidenti si specialisti, asistenti, stomatologi si kinetoterapeuti, iar în rol secundar sunt vizati studenti, farmacisti, cercetători, moase si alte categorii conexe.

În România, Cariere în Alb va avea loc în perioada 22 martie - 5 aprilie în Timisoara, Cluj-Napoca, Bucuresti, Craiova si Iasi, după cum urmează:

* Timisoara - 22 martie la UMF Timisoara - Club Hyperion (P-ta Eftimie Murgu, nr. 2)

* Cluj-Napoca - 23 martie la Casa de Cultură a Studentilor (P-ta Lucian Blaga, nr. 1-3)

* Bucuresti - 29 martie la UMF “Carol Davila” Bucuresti (str. Eroii Sanitari, nr. 8)

* Craiova - 31 martie la Casa de Cultură a Studentilor (str. Eugeniu Carada, nr. 10)

* Iasi - 5 aprilie la Teatrul Luceafărul (str. Grigore Ureche, nr. 5)

Evenimentul este deschis tuturor candidatilor din domeniul medical, indiferent de specialitate si experientă. Intrarea este liberă. Candidatii sunt sfătuiti să aibă la ei un CV actualizat, iar angajatorii îi asteaptă cu o serie de răspunsuri la întrebări legate de sisteme medicale internationale.

Spitale si clinici private împreună cu recrutori internationali se alatură târgului de joburi pentru a fi mai aproape de candidatii din domeniul medical în procesul de angajare. Ofertele sunt valabile pentru tări precum Germania, UK, Irlanda, Franta, Belgia, Olanda, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Suedia, Austria si Orientul Mijlociu. În cadrul târgului pot aplica toate specializările medicale.

Târgul de joburi medicale va avea loc si în Croatia, Slovacia, Ungaria, Portugalia, Spania, Bulgaria si Grecia. Sezonul va culmina cu editia online a târgului, la Careers in White Virtual Fair, ce va avea loc între 9 si 29 iunie pe platforma Virtual Fair de pe site-ul organizatorului.

Careers in White International (Cariere în Alb) este o platformă destinată întâlnirii personalului medical în căutarea unui loc de muncă cu potentiali angajatori din domeniul sănătătii. Posturile vacante sunt pentru toate specialitătile medicale si pornesc de la salarii de 2 200 de euro pentru asistenti si medici rezidenti si ajung la peste 4000 de euro pentru medici specialisti, incluzând cursuri de limbi străine si consiliere în cariera medicală, în sisteme medicale variate, pentru toate domeniile.

Sursa

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro