Norme Coca 2023 - 2024
Cele mai mari 20 de spitale private din România au realizat anul trecut o cifră de afaceri cumulată de 70 mil. euro, în creştere cu 25% comparativ cu nivelul din 2012, arată o analiză ZF pe baza datelor de la Registrul Comerţului.

Cel mai mare spital se află în Braşov şi este deţinut de către omul de afaceri Călin Costan Filimon şi de către medici din cadrul unităţii. Pe locul doi, la o distanţă mică se află, se află Delta Health Care SRL, compania care deţine spitalul Ponderas, şi care a reuşit ca doar în trei ani (a fost inaugurat în mai 2011) să ajungă la afaceri de peste 7 mil. euro.

Abia pe locul trei se află spitalul Euroclinic, primul spital privat inaugurat în Capitală, în 2005. Anul trecut, Euroclinic a realizat afaceri de 5,5 mil. euro iar în prezent face parte din reţeaua Regina Maria, controlată de fondul de investiţii Advent Internaţional.

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro