Norme Coca 2023 - 2024

Trei copii au fost vindecati de HIV dupa ce a fost tratati cu un medicament revolutionar nou la doar cateva ore dupa ce s-au nascut.

Al patrulea copil are doar “un nivel foarte scazut”, a virusului dupa ce a primit același tratament.

HIV

Constatarile, care urmeaza sa fie anuntate in cadrul conferintei HIV/SIDA 2014 din Melbourne din 20 iulie, spun ca sunt un progres major in lupta impotriva HIV/SIDA, iar oamenii de stiinta spera ca ar putea duce la o cura de tratament.

Desi nu se stie daca tratamentul functioneaza in cazul tuturor, specialistii sunt convinsi ca reusita lor este un pas extrem de important in lupta impotriva HIV/SIDA.

HIV

Ca prima masura, 14.000 de doze din acest vaccin vor fi distribuite in 20 de tari ale lumii pentru a fi testate.

“Suntem foarte incantati de aceste rezultate, bebelusii au primit vaccinul la scurt timp dupa nastere. Cand doctorii au facut mai multe teste pentru a localiza virusul HIV in organismul lor, rezultatele au venit negative. Cazul bebelusilor ne spune ca, daca tratam infectia inca din perioada de incubatie a virusului, e posibil sa stopam aparitia si declansarea SIDA”, a declarat pentru Daily Mail profesor Sharon Lewin, presedinte al unui institut de cercetare impotriva HIV – SIDA.

Sursa

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro