A crezut că e o banală operaţie de apendicită, dar ce-a urmat n-o să uite niciodată, spune Victor R, un român care a trecut prin calvarul spitalelor româneşti. La o săptămână după operaţie, acesta a observat că dacă râgâia se simţea un miros de cetină, iar soţia spunea că nu poate să doarmă noaptea din cauza unor luminiţe care se vedeau sub plapumă.

bradul uitat in pacient dupa operatie

Într-o dimineaţă a văzut în vasul de toaletă nişte beteală. Intrigat de simptome, acesta s-a dus la alt medic. Acesta i-a spus că are un brad în burtă. Potrivit medicului, bradul era complet împodobit şi la radiografie i s-a văzut mai întâi steaua din vârf, apoi crăcile, globurile şi beteala.

Victor R spune că l-a confruntat pe chirurgul care i-a uitat bradul în operaţie, dar acesta s-a scuzat că era o petrecere de Crăciun în spital şi tot personalul era cam cherchelit. Acesta i-a bătut obrazul pacientului, i-a cerut bradul înapoi şi l-a acuzat că după ce că s-a tocmit ce şpagă să dea, nici nu i-a dat înapoi suportul de brad.

Sursa

 • Newsletter


 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro