Protv Ad

Embed: 

Un elev in clasa a XII-a de la Colegiul National "Nicolae Titulescu" din Pucioasa (Dambovita) a murit, marti, la Spitalul Judetean, unde a fost transportat dupa ce i s-a facut rau la ora de sport.

Purtatorul de cuvant al Politiei Dambovita, Alexandra Niculae, a spus ca elevului de 18 ani i s-a facut rau la ora de sport, iar asistenta medicala a liceului a intervenit pentru a-i acorda primul ajutor si a sunat la 112, chemand o ambulanta.

 

"Elevul a fost resuscitat timp de 45 de minute si dus la spital, unde s-a constatat decesul", a precizat reprezentatul Politiei.

La randul sau, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean din Targoviste, Elena Ionescu, a spus ca elevul de 18 ani a fost adus la Unitatea de Primiri Urgente in stop cardio-respirator si cu tensiune 0, iar manevrele de resuscitare nu au avut rezultat.

Primele date arata ca elevul de 18 ani ar fi avut afectiuni cardiace, respectiv suflu sistolic, iar medicul de familie i-ar fi permis sa participe la orele de sport.

Sursa

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro