Norme Coca 2023 - 2024
Tehnologia de ultimă generaţie ne uşurează viaţa, dar ne-o şi pune în pericol. Cel puţin asta susţin mai mulţi experţi care atrag atenţia că, de exemplu, sistemele Wi-Fi sunt principala cauză a avorturilor spontane. Ei spun că expunereea la microunde de joasă frecvenţă produce modificări ireversibile la nivel celular.
Presa italiană susţine că Organizaţia Mondială a Sănătăţii ar fi evidenţiat toate riscurile la care sunt expuşi oamenii din cauza radiaţiilor emise de sistemele Wi-Fi sau telefoanele celulare.Aproape 50 la sută din avorturile spontane au ca principală cauză expunerea viitoarei mame la asemenea radiaţii. E o teorie pe care şi Barrie Trower, expert în arme cu microunde în armata britanică o explică simplu:

„Wi-Fi sunt transmiţătoare, ca ruterele, toate dispozitivele din jurul nostru sunt transmiţătoare care afectează ovulele femeilor”.

Nu sunt singurele probleme semnalate de experţii din întreaga lume.

Boile sistemului nervos central, retardul mintal, bolile imunitare - toate sunt favorizate de aceste radiaţii.

Previziunile oamenilor de ştiinţă sunt sumbre. Această armă nevăzută ar fi responsabilă şi pentru numărul îmbolnăvirilor de cancer din ce în ce mai mare şi pentru mutaţiile genetice.

Sursa

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro