Norme Coca 2023 - 2024

Psihiatrul Florin Tudose a murit duminică, la vârsta de 62 de ani. El a făcut un infarct, în timp ce urca în maşină, într-o localitate din judeţul Ialomiţa. Tudose era şeful Clinicii de Psihiatrie la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Psihiatrul Florin Tudose a murit duminică după-amiază, în zona unei pieţe agroalimentare din localitatea Coşereni, judeţul Ialomiţa, după ce a căzut la pământ în momentul în care a încercat să urce în maşină, la scurt timp după ce făcuse câteva cumpărături.

Imediat a fost chemată o ambulanţă, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, deşi au încercat să-l resusciteze timp de câteva zeci de minute.

În cele din urmă, a fost declarat decesul, ca urmare a unui stop cardio-respirator, provocat cel mai probabil de un infarct.

Florin Tudose se afla în evidenţele medicilor de mai mulţi ani cu afecţiuni medicale, el suferind de hipertensiune arterială.

Florin Tudose era şeful Clinicii de Psihiatrie la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, profesor universitar şi doctor în ştiinţe medicale, potrivit Mediafax.

Sursa

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro