În următorii doi ani, va fi realizată o Cartă albă a principalelor probleme din Sănătate în cadrul Programului Healthcare & Quality of Life, dezvoltat de Institutul Aspen România lansat ieri, după cum a declarat, pentru AGERPRES, președintele Societății Române pentru Microbiologie, Alexandru Rafila.

Sursa  ziarulprahova.ro

„Acest program sprijinit de Institutul Aspen (…) nu face altceva decât să aducă la aceeași masă decidenții politici, reprezentanții pacienților, ai profesioniștilor din sănătate și industriei farma încât să reușim (…) să generăm o Cartă albă a principalelor probleme pe care le identificăm în Sănătate și care ne dorim să fie rezolvate într-un mod sustenabil pentru o perioadă de timp care să depășească un ciclu electoral și să fie asumată de toți actorii prezenți la această întâlnire”, a spus Rafila.

 

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro