Norme Coca 2023 - 2024

Vasile Ciurchea, preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), spune că este direct interesat ca în sectorul de sănătate să existe mai mulţi asigurători pe piaţă, astfel încât aceştia să vină cu un plus de bani în sistem.

„Pachetul de bază (care a intrat în vigoare în această vară şi care include serviciile decontate de stat din banii CNAS - n.red.) e un proiect important. În prezent el este destul de generos, prea generos, şi atunci asigurările private îşi găsesc mai greu locul, dar îi asigur că le vom face loc. Avem nevoie de încă un asigurător pe piaţă, care să mai preia din riscul financiar“, a adăugat şeful CNAS.

El a fost prezent la evenimentul ZF Pharma Summit 2014, organizat în parteneriat cu Vodafone, ARPIM, LAWG, ADRFR, Terapia Ranbaxy, Polisano, Şerban & Musneci, Antibiotice, Roche, Opel, Ionescu Sava, MedLife, Gruia Dufaut, Easi, Farm­expert şi APMGR.

Sursa

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro