Norme Coca 2023 - 2024

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a anunţat că anul trecut au intrat în România 2,8 miliarde de euro, bani europeni, ceea ce a dus la creşterea PIB cu peste 2%. Anul acesta au intrat deja 2 miliarde de euro, iar până la sfârşitul anului se estimează că vor intra încă 3,4 miliarde de euro. Ministrul Eugen Teodorovici a anunţat că în România vor intra anul acesta peste 5 miliarde de euro din fonduri europene, iar o bună parte va fi destinată finanţărilor din sistemul medical.

Ministrul a declarat că un al doilea proiect va rezolva şi problema celor 3.000 de copii cu malformaţii la inimă pentru care până acum nu exista şansă la viaţă.

Teodorovici a precizat că cererile de proiecte pentru actualul cadru financiar din economiile făcute vor fi lansate în lunile septembrie - octombrie.

Sursa

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro