Norme Coca 2023 - 2024


Oana Zavoranu a fost prinsa in flagrant, joi, de politistii bucuresteni, dupa ce a luat 10.000 de euro de la un medic estetician pe care l-ar fi santajat, au declarat pentru Mediafax surse din Politie.

Ora 23:50 Oana Zavoranu - audiata joi, timp de mai multe ore, dupa ce a fost prinsa in flagrant cu 10.000 de euro primiti de la medicul estetician Marek Valcu, pe care l-ar fi santajat ca dezvaluie informatii compromitatoare despre el - va fi cercetata in libertate.

Potrivit surselor citate, Zavoranu i-ar fi cerut 10.000 de euro medicului care i-a facut o operatie la sani, pe motiv ca este nemultumita de rezultatul interventiei chirurgicale.

Oana Zavoranu l-ar fi amenintat pe doctor ca va dezvalui presei informatii presupus compromitatoare despre acesta, daca nu primeste banii ceruti.

Ea l-ar fi santajat pe medic ca da in vileag probe ce ar dovedi implicarea acestuia in dosarul operatiilor estetice de la Spitalul de Arsi.

Conform unor surse apropiate anchetei, Zavoranu stabilise sa primeasca banii de la medic in cursul zilei de joi, la Spitalul "Victor Babes" din Bucuresti.

Ulterior, ea a schimbat locul de intalnire, dorind sa se vada cu medicul in apropierea spitalului, la sediul unei clinici private.

Oana Zavoranu a fost ridicata de Politie la scurt timp dupa ce a primit banii de la doctor.

Ea este audiata la Politia Sectorului 3.

Oana Zavoranu este denuntatoarea din dosarul vrajitoarelor Melissa si Vanessa, deschis dupa ce acestea ar fi santajat-o.

Marek Valcu, medicul pe care l-ar fi santajat Oana Zavoranu

Medicul estetician pe care l-ar fi santajat Oana Zavoranu este Marek Valcu, activ la o clinica privata din centrul Capitalei, au declarat pentru Mediafax surse din Politie.

Zavoranu i-ar fi trimis lui Valcu mai multe sms-uri, in care i-ar fi reprosat ca rezultatele operatiei la sani facuta de acesta nu o multumesc si i-au creat "mai multe probleme".

Medicul a depus plangere la Politie, unde a aratat mesajele primite de la Zavoranu.

In urma plangerii, politistii bucuresteni au prins-o in flagrant pe Zavoranu dupa ce doctorul i-a dat acesteia 10.000 de euro.

Astfel, dupa ce Zavoranu a primit banii, anchetatorii au asteptat-o sa se urce intr-un autoturism si sa plece, impreuna cu o prietena. Ulterior, ea a fost oprita in trafic, iar anchetatorii au gasit banii asupra ei.

Potrivit informatiilor de pe site-ul clinicii private unde lucreaza Marek Valcu, o operatie de implant mamar costa 2.500 de euro.

 

Sursa

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro