O întâmplare şocantă a avut loc într-un spital din Rusia. Un medic a omorât în bătaie un pacient. Incidentul a avut loc în oraşul Belgorod (vest), iar imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere din spital, potrivit postului Telekanal 360.

În imagini se poate vedea cum un medic l-a luat la pumni pe pacient chiar în momentul în care acesta era consultat de către un alt medic. Potrivit Telekanal 360, medicul s-a înfuriat pe pacient din motiv că acesta ar fi agresat verbal o asistentă medicală.  După câteva lovituri încasate, pacientul nu s-a mai ridicat de jos. Un alt bărbat care a încercat să sară în ajutorul pacientului ucis a fost bătut cu violenţă de tânărul medic. Incidentul a avut loc pe 29 decembrie, iar imaginile au fost furnizate de o sursă din cadrul anchetei. Medicul a fost eliberat pe cauţiune, potrivit Telekanal 360.

Sursa

 

 

 

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro