Norme Coca 2023 - 2024

Sursa digi24.ro

Mii de români trec anual pragul cabinetelor de medicină alternativă şi se lasă pe mâna „vracilor” moderni pentru a scăpa cât mai repede de cancere, dureri de cap ori hernii de disc. Situaţia este scăpată cu totul de sub control mai ales că mulţi dintre terapeuţi nu sunt certificaţi şi pot face mai mult rău decât bine.

Tot mai mulţi chiropracticieni promit că vindecă herniile de disc, migrenele şi alte afecţiuni. Deşi este recomandată chiar de către unii medici ca metodă de tratament, specialiştii atrag atenţia că procedura trebuie aplicată doar de terapeuţi certificaţi.

În ultimii ani a crescut numărul terapeuţilor care promit că iau durerea cu mâna, la propriu. În acelaşi timp, s-a mărit şi numărul pacienţilor care fac cozi la cabinetele aşa-zişilor specialişti pentru a se vindeca într-un timp-record.

Citeste mai departe

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro