"Screeningul, preventia si interventia primara in tulburarile de anxietate"
 
In primavara, v-ati exprimat interesul pentru acest workshop. Am intarziat putin cu organizarea lui si revenim acum cu invitatia de participare si cu toate detaliile organizatorice. Speram sa fiti in continuare doritori si sa ne vedem pe 23 noiembrie. Asteptam raspunsul dumneavoastra.
Detalii despre workshop
Descriere: Atelier de lucru (workshop) pentru medicii de familie, acreditat CMR
Cursanți eligibili: Medici de familie (rezidenţi, specialişti şi primari)
Formatori: Prof. Univ. Dr. Mircea MicleaConf. Univ. Dr. Viorel Lupu, Psih. Drd. Amalia Ciuca, Psih. Drd. Liviu Crişan
 
Formatul workshop-ului: 6 ore predare-învățare față-în-față
Locație: Cluj-Napoca, Piaţa 14 iulie nr.18
Data desfăşurării: 23 noiembrie 2013, orele 09.00 – 15.30
 
Perioada de înscriere: 4 - 18 noiembrie 2013; Înscrierile se fac prin e-mail la adresa inscriere.paxonline@gmail.com, precizând numele, prenumele şi nivelul de specializare.
Informaţii suplimentare despre platforma de prevenţie şi psihoterapie a anxietăţii găsiţi la adresa:http://www.paxonline.ro/.
Tarif: 300 lei. Tariful se achită la data susținerii workshopului.
Beneficii
- 5 credite EMC si diplomă de absolvire a workshop-ului.
- Cunoașterea metodelor moderne (computerizate) de screening, prevenție și intervenție primară în cazul pacienților cu anxietate.
- Oportunitatea de a primi abonament pe o perioadă de 3 ani (cu posibilitate de prelungire pe perioadă nedeterminată) pentru utilizarea platformei software PAXonline (vezi http://www.paxonline.ro/), pentru screening, prevenție și intervenţie primară în tulburările de anxietate.
- Beneficii de 100 lei per pacient pentru care se realizează screening, prevenție și intervenție în cadrul PAXonline. Beneficiile se stabilesc pe bază contractuală.
Programa
1. Anxietatea, de la normalitate la patologie.
2. Metode moderne (computerizate) de screening și diagnoză a anxietății.
3. Prevenția și intervenția primară în tulburările de anxietate (tulburarea de panică, anxietatea generalizată, nevroza obsesiv-compulsivă, fobii specifice și tulburarea de stres posttraumatic).
4. Utilizarea platformei software PAXonline pentru screeningul, prevenția și intervenția primară a tulburărilor de anxietate.
5. Discuţii, întrebări şi concluzii.
 
Daca sunteti interesat/a de acest eveniment, asteptam e-mailul dvs. cu datele de inscriere. Totodata, va rugam sa trimiteti mai departe acest mesaj medicilor de familie care ar putea fi interesati de workshop.

Cu stima,

Echipa ACPOR
Asociatia de Consiliere si Psihoterapie Online din Romania

"Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
Michel de Montaigne
"Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
admin@amfms.ro