Norme Coca 2023 - 2024

    Peste 20 de persoane au mers în această dimineață la Parchet, pentru a depune plângere împotriva unui medic de familie, care le-ar fi promis locuri de muncă în străinătate. Păgubiții ne-au spus că au dat câte 500 de euro, o parte din sumă fiind trimisă unor persoane în Italia, și o altă parte fiind dată direct doctoriței. Aceștia trebuiau să plece în străinătate de mai multă vreme unde, urmau să lucreze ca asistenți dar acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Doctorița asupra căreia planează suspiciunile, Gabriela Plantos a ajuns și ea la sediul Parchetului și i-a sfătuit pe păgubiți să nu depună plângere pe numele ei, ci pe numele unei alte persoane, pentru că și ea a fost înșelată. Aceasta nu a vrut să facă comentarii pe marginea subiectului. Ne-a spus că „vom discuta la finalul anchetei. Și eu sunt la fel de păgubită ca și ei”, a spus doctorița.

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro