Norme Coca 2023 - 2024

Un chirurg plastician a fost împuşcat în Rusia de un pacient nemulţumit de rezultatele operaţiilor estetice pe care le suferise.

Directorul adjunct al unui spital din St. Petersburg, Alexander Remizov, a fost impuscat in piept de către un barbat care obtinuse ilegal o arma si reusise sa treaca cu ea de securitate, informeaza Moscow Times.

Murdered in his office: Dr Alexander Remizov was shot dead by a former patient

Dupa ce a deschis focul asupra medicului, criminalul s-a sinucis. Remizov a murit în timpul noptii din cauza rănilor provocate de împuşcătură. Din primele informatii, pacientul a vrut sa se razbune pe plastician, pentru ca nu i-ar fi placut cum au iesit operatiile estetice realizata de acesta.

Angry patient: Yury Lebedev, 34, was unhappy with how his plastic surgery turned out, so shot Dr Alexander Remizov with a hunting rifle at the Russian Railways hospital in Saint Petersburg (pictured)

" (Atacatorul - n.red.) si-a facut operatie estetica la nas la acest spital, in 2010 si 2011, insa nu a fost multumit. In 2013 a suferit o operatie estetica la urechi, insa a fost din nou dezamagit de rezultate", a explicat Marina Nikolaieva, purtator de cuvant al Parchetului General din Rusia.

Lipsa de reactie a autoritatilor in cazul unui medic desfigurat de pumnii unui agresor. Se intampla in Romania ! Dr. Daniel Rusu medic anestezist . Imagine dupa agresiune

Lipsa de reactie a autoritatilor in cazul unui medic desfigurat de pumnii unui agresor.  0

 

Sursa

Foto: BBC, dailymail.co.uk

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro